De mensen

Even voorstellen

We stellen graag onze artiesten aan je voor!

Dominique & Melanie

Headliners

Headliners van de show van vandaag. Al hoeft dat headlinen voor allebei niet zo, een plekje op het 2e podium was ook prima geweest. ;-)

Liam Verschuren

Surprise-act

Ondanks dat we bij de eerste opzet van ons Wedfest nog geen idee hadden van deze surprise-act zijn wij trots en blij deze bijzondere act toe te mogen voegen aan het programma. We hebben Liam ook weten te strikken als glazenophaler. Hij heeft al goed geoefend!

Femke van Dun

Ceremoniemeester

Femke, ceremoniemeester, is van het overzicht; zij heeft een echte helikopterview.
Als er een probleem is, meld het dan bij haar, zij vliegt er meteen op af.

Johan van Dun

Ceremoniemeester

Johan, ceremoniemeester, staat altijd voor Dominique en Melanie klaar. Natuurlijk kunnen jullie ook met al jullie vragen bij hem terecht. Je kunt Johan altijd bellen. Neemt hij even niet op? Dan is hij vast druk bezig in de Silent Disco.

Clasin Zijlmans

Getuige

Moeder van de bruid en tevens getuige voor Melanie. Ze heeft al het eten wat tijdens het festival geserveerd gaat worden al voorgeproefd en vond het heerlijk...

Gerard Verschuren

Getuige

Vader van de bruidegom en tevens getuige voor Dominique.
Jullie vinden hem waarschijnlijk dicht in de buurt van de bar.

Erik Bergé

Artiestenbegeleider

Erik, neef van Melanie, heeft tijdens dit festival de belangrijke taak van artiestenbegeleider. Hij zal Melanie naar Dominique begeleiden aan het begin van de ceremonie.

Barbara van Keulen

Babs

Ondanks dat Barbara een hekel heeft aan de bijnaam "Babs" maakt ze vandaag voor Dominique en Melanie een uitzondering. Zij zal het persoonlijke gedeelte van de ceremonie voor haar rekening nemen.

Loes van Dun

Bruidsmeisje

Dit lid van de familie Knots heeft gelukkig haar haakwerkje even aan de kant kunnen leggen om deze speciale rol op zich te nemen en daar zijn we ontzettend blij mee!

Lotte van Dun

Bruidsmeisje

Met Lotte hebben we de eer nog zo’n bijzonder bruidsmeisje aan jullie voor te mogen stellen. Op warme festivaldagen is ze vooral te vinden bij het aqua-dansen.