Dominique

Melanie

Poging 4: 26 augustus 2023

We keken heel erg uit naar 14 mei 2022 maar hoe anders liep het! Nu kijken we uit naar 26 augustus en kijken we er naar uit om dan toch eindelijk met jullie onze liefde te vieren op ons Wedfest. Na 3 keer uitstellen en na veel online festivals wordt dit meteen Liam zijn eerste echte festival! En wat voor eentje, voor onze surprise-act is natuurlijk een speciale rol weggelegd.

10 september 2021: Wedfest Dominique en Melanie rescheduled!

Goed nieuws! Het is gelukt alle eerder geboekte artiesten vast te leggen op een nieuwe datum. We kunnen dan ook met trots laten weten dat er een nieuwe datum is voor ons Wedfest en wel op 14 mei aanstaande. Uiteraard blijven reeds aangeschafte tickets geldig voor deze editie. Meer informatie over de locatie, line-up en het blokkenschema met bijbehorende tijden volgt binnenkort. Blijf deze site dan ook in de gaten houden. Namens ons: heb nog even geduld en tot in mei dan klappen we er hopelijk hard op met z’n allen!

Wedfest Dominique & Melanie

Geen festival zonder website. Ook onze Festi-Wedding kan dus niet zonder website. Hiermee is dan ook wedfestdominiquemelanie.nl geboren.
Hier houden we je graag op de hoogte van de voorbereidingen en het programma van onze Festival Wedding. We zullen regelmatig nieuws toevoegen en zullen steeds meer tips van de sluier als de locatie, tijden en invulling van het programma met jullie gaan delen. Ook praktische informatie en cadeautips zullen we later toevoegen. Een RSVP (voor onze genodigden) mag straks ook niet ontbreken zodat we weten op wie we mogen rekenen.

Spread the LLove!
Liefs, Dominique en Melanie

26 augustus 2023