Praktische informatie

Even praktisch...

Waar kunnen we parkeren?

Het terrein van het Cachot heeft 4 officiële parkings. Parking A: Deze tref je aan op de Haven. Parking B: de Statenlaan, Parking C: de Markt. Allen in Geertruidenberg. Parking D; Navigeer hiervoor naar Carpoolplaats Raamsdonksveer, A59 Noord. Let op: Vanaf hier is het ongeveer 30 minuten lopen, er rijden geen pendelbussen.

Openbaar Vervoer

Vlieg jij er in met openbaar vervoer?
Vanaf Station Breda is er een goede, directe busverbinding naar de Stationsweg in Geertruidenberg. Vanuit hier is het een klein stukje lopen naar het Cachot. Loop via het Plantsoen de Gasthuisstraat in. Hier ga je de tweede straat links in "de Waterpoortstraat". Aan je rechterkant zie je een huisje midden op een pleintje staan. Dit is het W. Muldersplein. Steek deze over en sla linksaf het padje in langs het water. Nu bevind je je op de Haven en loop je Het Cachot tegemoet.

Kiss and Ride

Volg ‘P Wedfest Dominique & Melanie’ en vervolgens de gele borden "Kiss ’n Ride": die leiden naar een speciale zone vlakbij de entree. Negeer de jaloerse blikken van alle mensen die al honderden meters met hun spullen zeulen.

Wat is er te doen op het festivalterrein?

Op "Wedfest Dominique & Melanie" vieren we de liefde en kun je qua muziek heel breed terecht: van rock tot pop tot dance. Wedfest Dominique & Melanie is meer dan alleen een festivalterrein, Free State of LLove is een state of mind.

Wat mag ik meenemen naar het festivalterrein?

Er mag veel op Wedfest Dominique & Melanie, maar vanwege de veiligheid is niet alles toegestaan. Dit is wel toegestaan op het festivalterrein: Zonnebrandcrème, deo’s en parfum max 100ml, kleine tassen, kleine dunne vlaggenstokken, camera’s, opblaasbeesten en stukken van struiken. Voor een volledige en gedetailleerd overzicht verwijzen we je naar de huisregels. Vergeet ook je entreeticket niet!

Mag ik mijn fototoestel of filmcamera meenemen?

Graag!
Help ons spread the LLove en gebruik #wedfestdominiquemelanie
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan via Instagram of hou deze website in de gaten. Deel zelf je foto's met #wedfestdominiquemelanie, dan zien wij ze ook voorbijkomen. Vinden we leuk! :-)

Mag ik tussendoor het terrein op en af om pittoresk Geertruidenberg te bezichtigen?

Wil je tussendoor de Grote Kerk bezoeken op de Markt in Geertruidenberg? Uiteraard mag je tussendoor het festivalterrein op en af. Wil je terug het terrein op dan zal je polsbandje gecontroleerd worden. Echter waarom zou je het terrein willen verlaten? Je mist dan alle fun!

Camping

Heb jij een campingticket? De campings openen 24 uur van te voren. Wil je verzekerd zijn van het beste plekje kom dan op tijd. Zondag begint de grote schoonmaak en moet iedereen weer vertrokken zijn. Er is geen elektra op de campings.
Let op: Kom niet zonder campingticket naar de camping. De campings zijn helemaal volgeboekt.

Tent kwijt?

Download de "Vind mijn tent-app" en ben nooit meer je tent kwijt
Grote kans dus dat je aan het einde van de dag binnen no time op je luchtbedje ligt.

Lost and Found

Iets verloren? Spreek iemand van de crew aan, zij helpen je graag verder.
Niet gevonden wat je zocht? Geen paniek! Check dan www.ilost.nl

Crowdsurfen?

Crowdsurfen is gevaarlijk en dan ook verboden

Ik wil supergraag een stukje doen! Mag dat?!

Nee. Ons festival heeft een hele toffe maar strakke/volle planning. Er is dan ook helaas geen tijd voor extra optredens of stukjes. ;-)

Hebben jullie nog speciale wensen voor een cadeau?

Onze huwelijksreis naar Toscane, Italië is geboekt! Zakgeld is natuurlijk altijd meegenomen. :-)

Volledige huisregels?

Wees lief en heb LLol! Let op jezelf en elkaar en vergeet niet voldoende te eten en te drinken

Aan alles komt een eind...

Geen festival zonder spetterend slot! Neem hiervoor je opblaasbeest of een stuk struik mee! Er is een compressor aanwezig om je beest op te blazen. Inspiratie nodig? Kijk op: https://www.youtube.com/watch?v=-YtLcaaYoPo (Let op: Het is geen hyperlink, kopieer en plak de link om het filmpje te bekijken op Youtube)